BAUDOUIN MARINE ENGINE 12 M26 with SCR

BAUDOUIN ER KENDT FOR:

  • Konkurrencedygtige priser

  • Lav brændstoføkonomi

  • Pålidlighed

  • Lav total driftsøkonomi

baudouin nordhavn a/s logo

FÅ EN EFFEKTIV BAUDOUIN MOTOR HOS NORDHAVN POWER SOLUTIONS A/S

Nordhavn Power Solutions A/S er eneforhandler i Danmark, Færøerne og Grønland af det franske motorbrand Baudouin, som i mere end 100 år har designet og produceret højkvalitets dieselmotorer til industri og marine – et erfarent brand i markant vækst.

Mange kender Baudouin for deres gennemførte løsninger, som er robuste og bygget til at holde. De leverer effektive motorer, der er skabt til at holde.

baudouin

Her ses en 12 M26.3 med SCR system fra Baudouin.

INDUSTRI-LØSNINGER FRA BAUDOUIN

Baudouin fremstiller en række forskellige industrielle løsninger, og du kan læse mere om deres industri-motorer herunder:

  • Power generation-motor

  • Variabel hastighedsmotor

  • Gasmotor

BAUDOUIN & POWER GENERATION-MOTORER

Baudouins komplette sortiment af PowerKit-motorer spænder over 18 – 3.125 kVA, en af de mest omfattende serier der er tilgængelige på det industrielle marked i dag.

100 års erfaring med design, produktion og kvalitet går ind i alle PowerKit-motorer fra Baudouin. Du kan forvente pålidelighed, holdbarhed og fremragende samlede driftsomkostninger fra deres PowerKit-motorer.

Du kan finde datablade og andre oplysninger for Baudouin Power generation-motorer her.

BAUDOUIN & VARIABEL HASTIGHEDSMOTORER

Baudouin-motorer med variabel hastighed har deres robusthed, holdbarhed og nemme vedligeholdelse fra Baudouins mange års erfaring indenfor den maritime sektor. De er blevet perfektioneret til en bred vifte af industrielle applikationer såsom landbrug, motorpumpe sæt, brandslukning, udgravningspumper og med deres høje tolerance over for brændstofkvalitet gør dem ideelle til brug, i selv de mest fjerntliggende områder i verden.

Du kan finde datablade og andre oplysninger for Baudouin Variabel hastighedsmotorer her.

GASMOTORER FRA BAUDOUIN

Baudouin gasmotorer er designet til at imødekomme udfordringerne i forbindelse med ydelse, omkostninger og lave emissionskrav. Fra 63 kVa op til 1.750 kVA er deres PowerKit-gasmotorer et ideelt supplement til produktion af vedvarende energi, da deres driftsfleksibilitet og høje effektivitet kan afbalancere uregelmæssigheder af vedvarende energikilder.

Du kan finde datablade og andre oplysninger for Baudouin gasmotorer her.

Det er vigtigt at have en dialog med vores salgsafdeling, for at få den bedste løsning til dit industrielle projekt – du finder kontaktoplysninger her.

MARINE-LØSNINGER FRA BAUDOUIN

Baudouin fremstiller en række forskellige marine-løsninger, og du kan læse mere om deres marine motorer herunder:

  • Generator- og nødstrømsanlæg

  • Fremdriftsmotor

GENERATORANLÆG FRA BAUDOUIN

Nordhavn Power Solutions A/S tilbyder et bredt sortiment af marine og generator- og nødstrømsanlæg baseret på Baudouin-motor. Anlæggene kan bruges under selv de mest ekstreme marine forhold. Baudouin overholder emissionsreglerne og tilbyder derfor også IMO Tier III løsninger.

Brug for et tilbud? Kontakt vores salgsafdeling, som kan hjælpe med en skræddersyet løsning til dig.

Vores produktpakke inden for fremdrift og generator løsninger er blevet udvidet grundet vores nyeste samarbejde med Baudouin.

FREMDRIFTSMOTOR FRA BAUDOUIN

Baudouins marine fremdrivningsmotorer er anerkendt verden over for deres kvalitet, holdbarhed og pålidelighed. Deres produkter overholder de nyeste marine miljøstandarder. Motorerne er designet specielt til marine applikationer, optimeret til nem og omkostningseffektiv service.

Du kan finde datablade og andre oplysninger for Baudouin fremdrivningsmotorer her.

12M26.3

SERVICE AF BAUDOUIN 

Baudouin-løsninger supporteres af vores altid tilgængelige serviceafdeling. Vores serviceafdeling tilbyder også opstart på Baudouin-løsninger på samme højde som vores øvrige forhandler-brands.

Kontakt vores serviceafdeling.

LÆS MERE OM BAUDOUIN I DATABLADENE

KUNDEOPLEVELSE

Vores Baudouin-motor, en 12M26.2 på 1000 Hp, blev installeret i forbindelse med en totalombygning af M/S Camilla Høj, der er et af vores i alt seks entreprenørskibe.

Det er en god, stærk konstruktion, og den er reparationsvenlig. Det betyder noget, når den er ude at sejle, hvis der er noget, der skal justeres eller udskiftes.

“Vi er meget tilfredse med vores pålidelige motor fra Baudouin”

“… Jeg forhørte mig et par steder om erfaringerne med Baudouin-motorer inden købet, og da der var gode erfaringer med den franske motor, besluttede vi os for at investere i en ny fra Baudouin. En beslutning vi har været glad for.”

Jens Høj, Medejer af Rederiet Høj
Baudouin Motor Nordhavn Power Solutions A/S
MS Camilla Høj

Har du spørgsmål til
vores løsninger og udstyr?

Lad os hjælpe dig med den rigtige Baudouin power løsning!