Betingelser og kommunikationsvilkår

Ja tak, jeg giver hermed samtykke til at modtage nyheder, invitationer til arrangementer, nyhedsbreve og tilbud fra Nordhavn Power Solutions A/S på mail. Du kan altid framelde dig elektronisk markedsføring fra Nordhavn Power Solutions A/S ved at trykke på ‘afmeld’-knappen i bunden af vores elektroniske markedsføring, nyhedsbreve eller via direkte kontakt til kundeserviceafdelingen på nordhavn@nordhavn.dk.

Du kan også læse nærmere om vores cookies- og privatlivspolitik.

Samtykkeerklæring til Nordhavn Power Solutions A/S’ nyhedsbreve

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev accepterer du disse vilkår. Nordhavn Power Solutions A/S tager beskyttelsen af dine personlige oplysninger meget alvorligt. Vi vil have dig til at vide, hvornår vi indsamler hvilke oplysninger og hvordan vi bruger det.

Navn og adresse på den ansvarlige

Denne aftale indgås med:
Nordhavn Power Solutions A/S

Nikkelvej 17, 8940 Randers SV (Denmark)

Website: www.nordhavn.dk

Mail: nordhavn@nordhavn.dk

Tel: +45 7021 3400

Nordhavn Power Solutions A/S kan lejlighedsvis ændre disse vilkår. Hvis du fortsætter med at abonnere på og modtage nyhedsbrevene, betragtes det som accept af de ændrede vilkår og betingelser for Nordhavn Power Solutions’ nyhedsbrev. Vi vil dog altid orientere om eventuelle ændringer i vilkårene.

Tilmelding

I forbindelse med tilmeldingen skal du alene oplyse navn og e-mail adresse (firma-navn er valgfrit). Herudover registrerer vi ikke andre oplysninger i forbindelse med tilmeldingen.

Brug af din e-mailadresse

Når du har tilmeldt dig hos Nordhavn Power Solutions, anvender vi din e-mail adresse til udsendelse af nyhedsbreve som indeholder information om aktuel viden samt inspiration og ideer, relevante tilbud, konkurrencer, indbydelser til events, tips & tricks samt andet markedsføringsmateriale. Som udgangspunkt udsendes nyhedsbrev 6-9 gange årligt.

Din e-mailadresse vil blive videregivet til de leverandører af som vi anvender i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrevene. Aktuelt anvender vi eksempelvist Stripo til udsendelse af nyhedsbrevene.

Indsamling af oplysninger

Vi registrerer oplysninger om dit brug af nyhedsbrevene, herunder om nyhedsbrevene åbnes, i hvor lang tid de er åbne, hvornår e-mailen/nyhedsbrevet slettes og om der klikkes på links.

De oplysninger vi indsamler om din brug af nyhedsbrevene bruger vi til at forbedre vores service og gøre os i stand til endnu bedre at kunne målrette og tilpasse indholdet efter modtagernes interesser.

Oplysningerne vi indsamler om din brug af nyhedsbrevet bruger vi endvidere i anonymiseret form til statistiske formål.

Opbevaring af dine oplysninger

Dine oplysninger opbevares og behandles fortroligt og sikkert. Vi og de underleverandører vi benytter (bl.a Stripo) har implementeret de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine oplysninger misbruges, kommer til uvedkommendes kendskab, hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen.

Din e-mailadresse og eventuelle andre kontaktoplysninger, vi har registreret om dig, opbevares så længe du er tilmeldt vores nyhedsbrev.

Afmelding af nyhedsbrev

Hvis du afmelder dig fra nyhedsbrevet, sletter vi din e-mail adresse i kontaktlisten for modtagelse af nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevene ved at klikke på ”afmeld”-linket, som findes i bunden af nyhedsbrevene du modtager fra os.

Efter afmelding af nyhedsbrevene modtager du ikke yderligere fra os, medmindre du har givet andet samtykke til, at vi må henvende os til dig. Når du har frameldt dig, modtager du en bekræftelse på, at vi sletter dig fra modtagerlisten for vores nyhedsbrev. Herefter slettes din e-mail adresse i modtagerlisten af nyhedsbrevet.

Vi kan fra andre sammenhæng have dine oplysninger, disse berøres ikke af en afmelding fra nyhedsbreve. Vi kan derfor fortsat behandle sådanne oplysninger efter det samtykke eller anden behandlingshjemmel, som vi har.
Hvis du framelder dig vores nyhedsbrev sletter vi alle dine oplysninger. Eventuelle anonymiserede data til statistiske formål slettes dog ikke, idet de er anonymiserede på en sådan måde at de ikke kan de-anonymiseres.

Rettelse af oplysninger

Har du rettelser til dine kontaktoplysninger kan du til enhver tid ændre ved enten at afmelde dig nyhedsbrevet, og derefter tilmelde dig igen, eller ved at kontakte os på nordhavn@nordhavn.dk.

Du kan til enhver tid anmode om indsigt i, hvilke personoplysninger der behandles om dig. Vi behandler dine personoplysninger, indtil du trækker dit samtykke tilbage. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig vores nyhedsbrev, jf. ovenfor.

Overdragelse til tredjemand

Såfremt aktiviteterne i Nordhavn Power Solutions A/S overdrages til tredjemand samtykker du til, at tredjemand må kontakte dig på samme vilkår som følger af disse betingelser. Herved sikres det, at du fortsat kan modtage inspirerende iværksætternyheder og råd.