“VI KAN ALTID REGNE MED DERES DYGTIGE MONTØRER”

Hvad kendetegner en stabil motor?
Upåklagelig drift!

Hvordan vedholder man upåklagelig drift?
Vedligehold i henhold til forskrifter og originale

reservedele!

Egholm Færgen fik i 2011 installeret to Scania DI12 motorer i maskinrummet, og de har driftet upåklageligt siden da.

For at vedholde den stabile drift, har vores montør Bent Bjerre renoveret de to motorer og udført service på deres Twin Disc gear.

Johannes Steen Jørgensen, som er overfartsleder på Egholm Færgen, var tilfreds med det udførte arbejde, og han er kommet med følgende udtalelse:

”Nordhavn Power Solutions har igen været dygtige til at udføre service og løse opgaven. I denne omgang, skulle de renovere begge Scania motorer og servicere vores Twin Disc gear. Vi kan altid regne med deres dygtige montører, som er gode til at holde øje og løbende rådgive omkring tingene. Vi er meget tilfredse med deres kompetence og dygtighed.”

Det er altid dejligt at modtage positive tilkendegivelser om vores arbejde og er glade for vores gode samarbejde med Johannes og hans team.

Vi vil fortsætte med at levere den samme høje kvalitet af service til Johannes og vores øvrige kunder, og vi ser frem til at hjælpe flere kunder med at sikre, at deres motorer drifter problemfrit – for vi ved, hvor dyr nedetid kan være for vores kunder!

Egholm Færgen
Bent Bjerre Scania Egholm Færgen

DON´T MISS OUR NEWS

Be the first to receive latest news from Nordhavn Power Solutions A/S

We do not spam - we send approx. 4 emails a year!
Read our privacy policy.