FREMDRIVNINGSMOTORER

NORDHAVN POWER SOLUTIONS TILBYDER KOMPLETTE FREMDRIFTSANLÆG

Som en specialiseret leverandør inden for marinepower løsninger, tilbyder Nordhavn Power Solutions omfattende produktpaletter, der dækker et bredt spektrum af komplette fremdriftsanlæg med dieselmotorer, gear og propelleranlæg. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og er også førende inden for den nyeste grønne teknologi, da vi også kan levere metanolmotorer til vores kunder.

Vores erfarne team af eksperter står altid klar til at rådgive og hjælpe dig med at finde den perfekte power løsning til dit skib, uanset om det er dieselmotor, gear eller propelleranlæg, der passer til dine specifikke krav og ønsker. Med over 75 års erfaring i branchen, kan du være sikker på, at Nordhavn Power Solutions er en stærk og pålidelig partner.

 


Nordhavn

MOTORPROGRAM HOS NORDHAVN POWER SOLUTIONS

Motorprogrammet er baseret på dieselmotorer fra Scania, Baudouin og AGCO POWER (SISU) med dokumenteret brændstoføkonomi som lever op til gældende NOX-miljøkrav og leveres med EIAPP-certifikat efter behov.

Nu har du også mulighed for at få en metanolmotor fra ScandiNAOS, der er en C02-neutral motorløsning, som kan hjælpe dig med at få en grønnere tur på de blå have.

SERVICE & SUPPORT
Vi udfører service i hele verden, på alle typer og mærker af dieselmotorer.  Du har mulighed for at kontakte os på alle tidspunkter af døgnet – uanset hvor du befinder dig, så er vores serviceteknikere og montører klar til at rykke ud og hjælpe med alt fra dieselmotorer til generatoranlæg. 

SCANIA – DATABLAD

Scania datablad

BAUDOUIN – DATABLAD

AGCO POWER – DATABLAD

Scania datablad

Har du spørgsmål til
vores løsninger og udstyr?

Lad os hjælpe dig med den rigtige power løsning!

GÅ IKKE GLIP AF NOGET

Vær den første til at modtage sidste nyt fra Nordhavn Power Solutions A/S

Vi spammer ikke - vi sender ca. 4 mails om året!
Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.