FREMDRIVNINGSMOTORER

NORDHAVN POWER SOLUTIONS TILBYDER KOMPLETTE FREMDRIFTSANLÆG

Vi er leverandør af komplette fremdriftsanlæg med dieselmotorer, gear og propelleranlæg, men kan også levere enkelte komponenter. Nu har du også mulighed for at få metanolmotorer hos os.

Produktpaletten – når det gælder fremdriftsmotorer – er omfattende og dækker derfor bredt. Hvis du har specifikke krav, ønsker og lignende, sidder vi altid klar til at hjælpe og rådgive, så du kan finde den helt rigtige power løsning – om det er dieselmotor, gear eller propelleranlæg. Vi er eksperter og har mere end 75 års erfaring med både dieselmotorer, gear, generatoranlæg og servicering af skibe.


Nordhavn

MOTORPROGRAM HOS NORDHAVN POWER SOLUTIONS

Motorprogrammet er baseret på dieselmotorer fra Scania, Baudouin og AGCO POWER (SISU) med dokumenteret brændstoføkonomi som lever op til gældende NOX-miljøkrav og leveres med EIAPP-certifikat efter behov.

Nu har du også mulighed for at få en metanolmotor fra ScandiNAOS, der er en C02-neutral motorløsning, som kan hjælpe dig med at få en grønnere tur på de blå have.

SERVICE & SUPPORT
Vi udfører service i hele verden, på alle typer og mærker af dieselmotorer.  Du har mulighed for at kontakte os på alle tidspunkter af døgnet – uanset hvor du befinder dig, så er vores serviceteknikere og montører klar til at rykke ud og hjælpe med alt fra dieselmotorer til generatoranlæg. 

SCANIA – DATABLAD

Scania datablad

AGCO POWER – DATABLAD

Scania datablad

Har du spørgsmål til
vores løsninger og udstyr?

Lad os hjælpe dig med den rigtige power løsning!

close

GÅ IKKE GLIP AF NOGET

Vær den første til at modtage sidste nyt fra Nordhavn Power Solutions A/S

Vi spammer ikke - vi sender ca. 4 mails om året!
Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.