marine_gear_td

Twin Disc gear

Nordhavn er distributør for Twin Disc i Danmark, Grønland og på Færøerne.

Vi er således eneforhandler af Twin Disc marinegear og elektroniske kontrolsystemer til styring af dieselmotorer og gear til det maritime marked.

Twin Disc blev etableret i 1918 og er en af de markedsledende virksomheder på området.

Twin Disc er kendt for solide og driftsikre produkter, som derfor er populære i alle former for erhvervsbåde såvel som lystfartøjer.

Marinegear

MG er det traditionelle og velkendte reversgear med effektområde fra 35HK op til 4000HK.

Det leveres med forskelligt tilbehør som trolling valve, elektrisk skifteventil og/eller kraftudtag i hydraulisk ind-/udkobbelbar eller Live PTO-udførelse. TWIN DISC PART I

MGX- QuickShift er den nye serie marinegear, hvor det mindste starter ved omkring 300HK.

Quick Shift-gearet er det eneste på markedet med det unikke og patentanmeldte koblingssystem, som bevirker, at gearet ved ind- og udkobling reagerer hurtigt og samtidig har en meget blød indkobling.

Dette gør det muligt at manøvrere skibet let og nøjagtigt ned til næsten stilstand.

Elektronisk kontrolsystem

Twin Disc Power Commander Electronic Controls (EC300) er et elektronisk manøvreringssystem, som gør det muligt med fingerspidserne at have total kontrol over skibet ved styre skruens hastighed og retning.

Det er muligt at koble op til 5 controls på samme system, hvis man ønsker mulighed for at manøvrere fra forskellige steder på skibet.

Systemet er let at installere og designet til at interface med alle de populære elektroniske motorer og gear, herunder selvfølgelig også Quick Shift-gearet.

Det er endvidere nemt at eftermontere på en ældre båd.

Reservedele

Vi lagerfører et bredt sortiment af Twin Disc reservedele.

Ikke lagerførte reservedele kan skaffes fra Twin Discs lager.

Service og support

Vore dygtige Serviceteknikere er uddannede i at udføre fejlfinding, reparation og testkørsel af gearene.

Vores Servicetekniker har desuden gennemført Twin Discs uddannelse og er derfor i stand til på professionel vis at udføre service og reparationer på både den mekaniske og den elektroniske del.

Kontakt Serviceafdelingen

Kundeoplevelse fra MS Bodil