NØDSTRØMS- & GENERATORANLÆG

PRODUKTPROGRAM HOS NORDHAVN POWER SOLUTIONS

Vores produktprogram omfatter stationære nødstrømsanlæg, generatoranlæg, mobile og lydisolerede generatorer i alle størrelser til produktion, forsyning, beredskab og sikkerhed.

Vores erfarne ingeniører, teknikere og specialister står klar til at rådgive om køb af generatoranlæg og køb af nødstrømsanlæg – fra projektering til installation.

Vi leverer marine og industri nødstrømsanlæg fra 40 kVA og opefter, og alle vores anlæg kan klasses i henhold til kravene fra de enkelte klasseselskaber. Ved behov kan de leveres med EIAPP-certifikat. Vores anlæg til marine og industri inkluderer diesel generatorer til både nødstrøm og hovedstrøm, og kan leveres med eller uden lydtæt kabinet, alt efter dit behov.

Læs mere om klassecertifikater på vores generatoranlæg og nødstrømsanlæg.

AGCO SISU AUX Genset

DET SIGER KUNDERNE OM OS:

”Nordhavn Power Solutions er en kvalitetsleverandør, og vi har tidligere brugt dem som leverandør til vores eksisterende flåde. Derfor var det oplagt at vælge dem som leverandør af vores nye grønne motorløsning, da vi ved, at de altid leverer kvalitetsprodukter. Vi er overbevist om, at deres metanolbaserede generatoranlæg nok skal leve op til vores forventninger,”

Kristian Ole Jakobsen , Deputy CEO, ESVAGT
ESVAGT SOV Nordhavn Power Solutions

ANLÆG FRA NORDHAVN POWER SOLUTIONS

Vi tilbyder en lang række forskellige motorer til både det maritime og industrien her fra en lang række anerkendte brands. Heriblandt Scania, Baudouin, FOGO og AGCO Power (SISU).

Se teknisk datablad på de enkelte motorer her

SERVICE, INSTALLATION OG REPARATION AF NØDSTRØMSANLÆG

Du kan altid kontakte os og vores serviceteknikere, der ved alt om motorer, gear, nødstrøms- og generatoranlæg. Du har også mulighed for at læse mere specifikt om vores service ved at klikke nedenfor.

Service, installation og reparation af dit anlæg kan foretages over hele verden på alle typer af nødstrøm eller generatorer. Har du særlige ønsker, specifikationer og krav til dit marine anlæg, så er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at vejlede og rådgive dig, så du modtager den rigtige generator, du har brug for.

UNIK METANOL LØSNING

Vidste du, at vi også leverer bæredygtige metanoldrevne generatoranlæg til industrien? Dette er en innovativ løsning, som hjælper med at reducere din miljøpåvirkning. Læs mere om vores metanoldrevne anlæg på vores hjemmeside.

DIT SIKRE VALG AF GENERATORANLÆG

Ved at vælge en generator gennem Nordhavn Power Solutions, sikrer du dig kvalitet, pålidelighed og ekspertise. Vi leverer i mange størrelser og farver, som opfylder dine ønsker til dit kommende anlæg.

Generatoranlæg Nordhavn Power Solutions
Methanol generator
Cabins anlæg
Methanol Cabins
Nordhavn Power Solutions generatoranlæg

Har du spørgsmål til
vores løsninger og udstyr?

Lad os hjælpe dig med den rigtige generator løsning!