GENERATOR- & NØDSTRØMSANLÆG

VI ER EKSPERTER I GENERATOR- OG NØDSTRØMSANLÆG

Nordhavn Power Solutions leverer og servicerer komplette anlæg til hovedstrøm, nødstrøm og havn/nød til alle størrelser af skibe. Generatorer er en del af vores power solutions, og vi leverer derfor generatoranlæg til den maritime branche og industri.

Generator- og nødstrømsanlæg

KLASSECERTIFIKATER

Vi leverer marine generatoranlæg fra 40 kVA og opefter, og alle vores anlæg kan klasses i henhold til kravene fra de enkelte klasseselskaber. Ved behov kan de leveres med EIAPP-certifikat. Vores anlæg til marine og industri inkluderer diesel generatorer til både nødstrøm og hovedstrøm, og kan leveres med eller uden lydtæt kabinet, alt efter dit behov.

Læs mere om klassecertifikater på vores generatoranlæg og nødstrømsanlæg.

SERVICE, INSTALLATION OG SUPPORT

Service og reparationer kan foretages over hele verden på alle typer af generator- og nødstrømsanlæg. Du kan læse mere om vores generatoranlæg og nødstrømsanlæg ved at trykke på vores “Selection Guide” eller “Scania Datablad”.

Hvis du er interesseret i at få mere at vide om vores service og support, kan du læse mere her.

Har du særlige ønsker, specifikationer og krav til dit marine anlæg, så er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at vejlede og rådgive dig, så du modtager præcis den generator, du har brug for.

Vi sørger desuden for korrekt installation af dit marine anlæg, så du er klar til at komme ud på det åbne hav igen.

DET SIGER KUNDERNE OM OS:

“Nordhavn Power Solutions er en kvalitetsleverandør, og vi har tidligere brugt dem som leverandør til vores eksisterende flåde. Derfor var det oplagt at vælge dem som leverandør af vores nye grønne motorløsning, da vi ved, at de altid leverer kvalitetsprodukter. Vi er overbevist om, at deres metanolbaserede generatoranlæg nok skal leve op til vores forventninger,”

Kristian Ole Jakobsen, Deputy CEO, ESVAGT
ESVAGT SOV Nordhavn Power Solutions
Selection Guide

SELECTION GUIDE

Scania datablad

SCANIA DATABLAD

CASES PÅ MARINE GENERATORANLÆG

Vi har været ombord og hjulpet mange skibe og både med at få det helt rigtige generatoranlæg installeret, og du kan herunder læse mere om vores generatoranlæg til Kongeskibet Dannebrog, CM Shipping i Brasilien og mange flere her.

EFFEKTIVE METANOL LØSNINGER

Vidste du, at vi også leverer bæredygtige metanoldrevne generatoranlæg til marine? Dette er en innovativ løsning, som hjælper med at reducere din miljøpåvirkning. Læs mere om vores metanoldrevne anlæg på vores hjemmeside.

KVALITETSBRANDS OG PÅLIDELIG DRIFT

Vi er stolte af vores samarbejde med førende mærker som Scania, FOGO, Baudouin og Agco Power. Vores samarbejde med disse agenturer sikrer, at du får generatoranlæg af højeste kvalitet og pålidelighed.

DIT SIKRE VALG AF GENERATORANLÆG

Ved at vælge en generator gennem Nordhavn Power Solutions, sikrer du dig kvalitet, pålidelighed og ekspertise. Vi leverer i mange størrelser og farver, som opfylder dine ønsker til dit kommende anlæg.

Generatoranlæg Nordhavn Power Solutions
Methanol generator
Cabins anlæg
Methanol Cabins
Nordhavn Power Solutions generatoranlæg

Har du spørgsmål til
vores løsninger og udstyr?

Lad os hjælpe dig med den rigtige power løsning!