VALGT SOM LEVERANDØR AF GRØN VERDENSNYHED

Esbjerg-rederiet ESVAGT offentliggjorde i april et samarbejde med Ørsted om at skabe den første C02-neutralle SOV. Skibet bliver verdens første grønne servicefartøj til offshore vindinstallationer. Da de skulle pege på en leverandør af den grønne metanolløsning, så faldt valget på Nordhavn Power Solutions.

Vi kommer ikke til at levere endnu en løsning, der ligner de andre klimavenlige Power-to-X løsninger. Vi kommer til at levere en grøn løsning, som markedet aldrig har set før.

Der er tale om en leverance på 3 metanolbaserede generatoranlæg til servicefartøjet, og det er en aftale, der varmer hos vores CSO, Jørk Rudolph.

”Det er et kæmpe skulderklap, når et af de største rederier i Danmark har valgt os som leverandør til denne nybygning. Vi er selv overbevist om, at vores metanolbaserede generatoranlæg er en rigtig god løsning i den grønne omstilling. Det betyder meget, når en så markant virksomhed i branchen, tænker det samme,” fortæller Jørk Rudolph og taler mere om verdensnyheden.

”Vi kommer ikke bare med endnu en grøn løsning til markedet. Vi kommer faktisk med en grøn løsning, der bliver den første af sin slags. Det er en virkelig unik løsning, der kan sætte yderligere skub i den grønne omstilling.”

GLÆDE HOS ESVAGT

Ifølge vicedirektør i ESVAGT, Kristian Ole Jakobsen, har det været nemt at pege på Nordhavn Power Solutions, da de skulle finde den grønne løsning til deres nye SOV, og han glæder sig over aftalen.

”Nordhavn Power Solutions er en kvalitetsleverandør, og vi har tidligere brugt dem som leverandør til vores eksisterende flåde. Derfor var det oplagt at vælge dem som leverandør af vores nye grønne motorløsning, da vi ved, at de altid leverer kvalitetsprodukter. Vi er overbevist om, at deres metanolbaserede generatoranlæg nok skal leve op til vores forventninger,” siger Kristian Ole Jakobsen.

ESVAGT SOV Nordhavn Power Solutions