15-ÅRS JUBILÆUM PÅ VÆRKSTEDET

Den 18. september i 2007 blev servicemontøren Henning Henningsen en del af Nordhavn Power Solutions’ stærke serviceteam, og han kom med en masse gåpåmod og lyst til at komme ud og hjælpe kunderne.

Henning elskede fra første dag, hvordan Nordhavn Power Solutions overlod et enormt ansvar til ham og de andre servicemontører.

”Det er specielt, hvor meget ansvar du har, når du står alene ude i ”marken”. Du er udsendt og repræsenterer Nordhavn Power Solutions, men du er samtidig en selvstændig servicemontør. Hvis du står ombord på et skib, ved Afrikas kyst og skal tage en hurtig beslutning om en bestemt løsning, så ringer du ikke lige hjem og forhører dig hos chefen først. Så træffer du dine egne beslutninger og står ved dem – og det er som ofte de rigtige beslutninger”, fortæller Henning med et smil på læben.

Dagens jubilar er heller ikke bleg for at dele ud af sin gode råd til, hvordan man bliver en god servicemontør.

”Du kan være skidegod med dine hænder og have styr på forskellige løsninger og teknikker, men det er endnu vigtigere, at kunden forstår det, du laver. Kommunikationen med kunden er det vigtigste, og det nytter ikke noget, hvis du ikke kan fortælle og forklare kunden, hvad du gør og hvorfor.”

henning henningsen
Henning Henningsen

Ingen planer om at stoppe

Selvom Henning har fået lidt flere grå hår i hovedbunden siden sin start i 2007, så betydet det ikke, at han er færdig med at rejse ud og hjælpe de mange kunder rundt om i verden.

”I fremtiden kan det godt være, at jeg kommer til at sidde noget mere ved skrivebordet, end jeg gør nu. Jeg ved, at jeg fortsat vil have lyst til at rejse ud og hjælpe med at løse opgaver for kunderne. Jeg kender mig selv godt nok, og jeg ved, at jeg har for meget krudt i røven til at sidde ved et skrivebord.”

Til trods for de grå hår og krudt i røven, så er vi fortsat glade for at have en dygtig og erfaren person som Henning tilknyttet vores serviceteam hos Nordhavn Power Solutions.

Vi ønsker Henning et stort tillykke med sit jubilæum.

DON´T MISS OUR NEWS

Be the first to receive latest news from Nordhavn Power Solutions A/S

We do not spam - we send approx. 4 emails a year!
Read our privacy policy.