HVAD SKAL DER TIL?

Hvad skal vi gøre, når nye krav kræver at vi imødekommer grøn omstilling og regeringen sætter restriktioner for ” DK2030 – Et grønnere, sikrere og stærkere Danmark”?

Præcis det spørgsmål bliver vores CSO – Jørk Rudolph ofte mødt med, og interessen for miljørigtige motor og generatoranlægs løsninger, har aldrig været større end den er nu.

Småøernes Færgeselskab

Jørk bliver derfor også ofte inviteret, til at fortælle om de alternativer vi kan tilbyde vores kunder og til at fortælle om, hvilken retning vi som virksomhed, tror er den rigtige for fremtidige installationer, ændring af eksisterende installationer og hvad man som kunde bør overveje, inden man træffer sit valg om, hvilken løsning der er bedst til det pågældende projekt.

Sidste uge var Jørk inviteret til årsmøde hos Småøernes Færgeselskaber, for at drøfte netop dette emne. ”En spændende aften, fyldt med gode dialoger om både metanol, diesel hybrid, m.m. ” beretter Jørk.

Næste uge er Jørk inviteret til Færøerne, for at belyse samme emne og han føler sig altid beæret over at blive inviteret til at komme med et oplæg.

Er du også usikker på, hvilken løsning der er bedst for dit projekt?
Så ring til os på telefon 70 21 34 00 – Jørk er altid klar på en dialog om netop dit projekt og til at besvare de spørgsmål du må have.

Har du spørgsmål til
vores løsninger og udstyr?

Lad os hjælpe dig med den rigtige power løsning!