INDGÅR 4-ÅRIG KONTRAKT MED FORSVARET

Hos Nordhavn Power Solutions A/S jubler vi ekstra i tiden – vi har nemlig vundet udbuddet om en rammeaftale med Forsvaret, som sikrer virksomheden en kontrakt i 4 år med option i op til 10 år.

I april 2019 startede Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse EU-udbudsprocessen omkring rammeaftalen. Nordhavn Power Solutions var straks klar til at byde ind på opgaven.

Når vi byder ind i en udbudsproces, betyder det mange timer ved tasterne og kræver en større indsats – derfor har vores CEO/CTO Søren Rasmussen selv været en stor del af processen, men med stort samarbejde på tværs af alle funktioner.

Rammeaftale indgået med Forsvaret

På billedet set fra venstre, ses CEO/CTO Søren Rasmussen – Nordhavn Power Solutions A/S som giver håndtryk til Kommandør Kim Bo Meier fra Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, da rammeaftalen mellem Nordhavn Power Solutions A/S og Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse blev underskrevet.

Den store indsats sikrede Nordhavn Power Solutions kontrakten med forsvaret.

Det er som virksomhed en stor anerkendelse at vinde et  stort udbud – det har stor indflydelse på fremtiden for Nordhavn Power Solutions, som jeg glæder mig til at sætte sejlet for!” udtaler CEO/CTO Søren Rasmussen.

Helt præcis indebærer rammeaftalen, at Nordhavn Power Solutions skal lave service og levere reservedele til Forsvarets 116 Scania marine motorer.

Blandt skibene er Kongeskibet Dannebrog, Inspektionsskibe, MHV-skibe, SAR-skibe/både, patruljebåde m.fl.

Når fartøjerne skal serviceres, sker det der, hvor fartøjet er – uanset hvor end i verden fartøjet befinder sig.

Det kan derfor betyde, at vores servicemontører kan blive sendt til konfliktzoner, hvor en hurtig service er altafgørende.

Vi har stor erfaring med at servicere kunder med kort varsel og kan som eksempel nævne færgeselskaber, fragtskibe, SOV og supply-skibe til offshore og den industrielle sektor.

”Nordhavn Power Solutions har gennem flere år samarbejdet med Forsvaret, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejdet, som et led i den indgåede rammeaftale” udtaler CEO/CTO Søren Rasmussen.