POWER LØSNINGER
– INDUSTRI & OEM

marine generator nordhavn a/s

HOVEDSTRØM OG NØDSTRØM
Nordhavns industrielle generatoranlæg sikrer en stabil strømforsyning til virksomheder og organisationer med sikkerhedskritiske funktioner, hvor strømsvigt kan betyde store økonomiske tab eller i værste fald tab af menneskeliv.

Vi er kendt for sikkerhed og pålidelighed og leverer troværdig rådgivning baseret på omfattende viden.

Nordhavn leverer bl.a. komplette generatoranlæg til hovedstrøm og nødstrøm til varmeværker, hospitaler, banker, lufthavne, nødhjælpslejre, byggepladser og mejerier, men kan dække stort set ethvert behov for strøm.

OEM-APPLIKATIONER
Desuden leverer Nordhavn til OEM-brug fra nogle af verdens førende brands og har også kompetencerne til at deltage i udviklingen af OEM-produkter.

ANDRE DIESELMOTORAPPLIKATIONER
Dieselmotorer anvendes i en lang række sammenhænge og til mange forskellige formål. Hvad enten det drejer sig om dieselmotorapplikationer til f.eks. en pumpeenhed, en betonknuser eller en sandsuger, har vi erfaringen og ekspertisen til at levere både motor, rådgivning, service og reservedele.

Også de mere specialiserede opgaver finder vi en løsning på.

SERVICE OG REPARATIONER
Service og reparationer kan foretages over hele verden på alle typer af dieselmotorapplikationer, generator- og nødstrømsanlæg.

Scania datablad - industri

SCANIA DATABLAD
INDUSTRI

Har du spørgsmål til
vores løsninger og udstyr?

Lad os hjælpe dig med den rigtige løsning!

+45 70 21 34 00
sales@nordhavn.dk
Ring mig op