INDUSTRI
– POWER LØSNING & OEM

FÅ KOMPLETTE GENERATORANLÆG TIL HOVEDSTRØM OG NØDSTRØM

Nordhavn Power Solutions leverer pålidelige industrielle generatoranlæg og nødstrømsanlæg, der sikrer en stabil strømforsyning til virksomheder og organisationer med sikkerhedskritiske funktioner. Strømsvigt kan resultere i store økonomiske tab eller endda menneskeliv, og vores fokus på sikkerhed og pålidelighed er kendt og anerkendt.

Vores omfattende viden sikrer, at vi altid kan levere troværdig rådgivning til vores kunder. Vi kan levere komplette generatoranlæg til hovedstrøm og nødstrøm til en række anvendelser, fra varmeværker, hospitaler, banker, lufthavne, nødhjælpslejre, byggepladser til mejerier. Vi tilbyder også grønne alternativer i form af metanolbaserede generatoranlæg, så vores kunder kan tage et bæredygtigt valg.

OEM-APPLIKATIONER

Desuden leverer Nordhavn Power Solutions til OEM-brug fra nogle af verdens førende brands og har også kompetencerne til at deltage i udviklingen af OEM-produkter.

ANDRE DIESELMOTOR APPLIKATIONER

Dieselmotorer anvendes i en lang række sammenhænge og til mange forskellige formål. Hvad enten det drejer sig om dieselmotorapplikationer til f.eks. en pumpeenhed, en betonknuser eller en sandsuger, har vi erfaringen og ekspertisen til at levere både motor, rådgivning, service og reservedele. Marine dieselmotorer og dieselmotorer til industrien er noget, vi har arbejdet med i mere end 75 år.

Også de mere specialiserede opgaver finder vi en power løsning på. Du har altid mulighed for at kontakte os, hvis du har spørgsmål til en af vores løsninger om det er til dieselmotorer, generatoranlæg eller noget helt tredje.

marine generator nordhavn power solutions a/s

SERVICE OG REPARATIONER

Service og reparationer kan foretages over hele verden på alle typer af dieselmotorapplikationer, generator- og nødstrømsanlæg. Du kan læse mere om vores dygtige service og reparationsteam herunder.

Scania datablad - industri

SCANIA DATABLAD
INDUSTRI

Har du spørgsmål til
vores løsninger og udstyr?

Lad os hjælpe dig med den rigtige power løsning til industrien!