marine_generatorGeneratoranlæg og –applikationer med dieselmotorer til industri- samt OEM-kunder

Hovedstrøm og nødstrøm

Nordhavns industrielle generatoranlæg sikrer en stabil strømforsyning til virksomheder og organisationer med sikkerhedskritiske funktioner, hvor strømsvigt kan betyde store økonomiske tab eller i værste fald tab af menneskeliv.

Vi er kendt for sikkerhed og pålidelighed og leverer troværdig rådgivning baseret på omfattende viden.

Nordhavn leverer bl.a. komplette generatoranlæg til hovedstrøm og nødstrøm til varmeværker, hospitaler, banker, lufthavne, nødhjælpslejre, byggepladser og mejerier, men kan dække stort set ethvert behov for strøm.

Se udpluk af Nordhavn standard industri generatoranlæg her: Nordhavn generating sets and emergency generating sets

Læs mere om Scanias motorer til industriel brug her

OEM-applikationer

Desuden leverer Nordhavn til OEM-brug fra nogle af verdens førende brands og har også kompetencerne til at deltage i udviklingen af OEM-produkter.

Andre dieselmotorapplikationer

Dieselmotorer anvendes i en lang række sammenhænge og til mange forskellige formål. Hvad enten det drejer sig om dieselmotorapplikationer til f.eks. en pumpeenhed, en betonknuser eller en sandsuger, har vi erfaringen og ekspertisen til at levere både motor, rådgivning, service og reservedele.

Også de mere specialiserede opgaver finder vi en løsning på.

Kontakt os og hør mere

Service og support

Service og reparationer kan foretages over hele verden på alle typer af dieselmotorapplikationer, generator- og nødstrømsanlæg.