POWER LØSNINGER
– INDUSTRI & OEM

marine generator nordhavn power solutions a/s

HOVEDSTRØM OG NØDSTRØM

Nordhavn Power Solutions’ industrielle generatoranlæg og nødstrømsanlæg sikrer en stabil strømforsyning til virksomheder og organisationer med sikkerhedskritiske funktioner, hvor strømsvigt kan betyde store økonomiske tab eller i værste fald tab af menneskeliv.

Vi er kendt for sikkerhed og pålidelighed og leverer troværdig rådgivning baseret på omfattende viden.

Nordhavn Power Solutions leverer bl.a. komplette generatoranlæg til hovedstrøm og nødstrøm til varmeværker, hospitaler, banker, lufthavne, nødhjælpslejre, byggepladser og mejerier, men kan dække stort set ethvert behov for strøm.

OEM-APPLIKATIONER

Desuden leverer Nordhavn Power Solutions til OEM-brug fra nogle af verdens førende brands og har også kompetencerne til at deltage i udviklingen af OEM-produkter.

ANDRE DIESELMOTOR APPLIKATIONER

Dieselmotorer anvendes i en lang række sammenhænge og til mange forskellige formål. Hvad enten det drejer sig om dieselmotorapplikationer til f.eks. en pumpeenhed, en betonknuser eller en sandsuger, har vi erfaringen og ekspertisen til at levere både motor, rådgivning, service og reservedele. Marine dieselmotorer og dieselmotorer til industrien er noget, vi har arbejdet med i mere end 75 år.

Også de mere specialiserede opgaver finder vi en power løsning på. Du har altid mulighed for at kontakte os, hvis du har spørgsmål til en af vores løsninger om det er til dieselmotorer, generatoranlæg eller noget helt tredje.

SERVICE OG REPARATIONER

Service og reparationer kan foretages over hele verden på alle typer af dieselmotorapplikationer, generator- og nødstrømsanlæg. Du kan læse mere om vores dygtige service og reparationsteam herunder.

læs om vores service
Scania datablad - industri

SCANIA DATABLAD
INDUSTRI

Har du spørgsmål til
vores løsninger og udstyr?

Lad os hjælpe dig med den rigtige power løsning til industrien!

+45 70 21 34 00
sales@nordhavn.dk
Ring mig op