KVALITET, PUNKTLIGHED OG PROFESSIONELT NIVEAU

Det varmer altid, når vi får tilbagemeldinger fra vores kunder. Den seneste er kommet fra Hyperbaric Consult, efter vores 3 servicemontører Morten Poulsen Rene Falk og Bent Bjerre var en tur forbi Assens Skibsværft for at servicere Scania motorer på fartøjet HBC Achiever.

”Vi har altid været tilfredse og glade for den kvalitet, punktlighed og det professionelle niveau af deres service, som Nordhavn Power Solutions udfører. Vi kan altid regne med, at de er klar til at assistere med alle nødvendige reservedele – det sikrer, at vores driftstop tid minimeres, hvilket er godt for forretningen.

Under vores seneste ophold på Assens Skibsværft A/S Assens udførte de – som altid – en hurtig, effektiv og professionel service på HBC Achiever. Serviceteamet ankom forberedt med det rette udstyr og formåede at hjælpe os med yderligere arbejde.

Vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde med Nordhavn Power Solutions,” fortæller Szymon Brzóska som er QHSE Manager hos Hyperbaric Consult A/S.

Vil du have samme oplevelse, som Szymon og Hyperbaric Consult? Så kontakt os +45 70 21 34 00 eller på service@nordhavn.dk.

Vi er klar til at hjælpe.

Scania motor på HBC Achiever - Nordhavn Power Solutions
Scania motor på HBC Achiever - Nordhavn Power Solutions