NORDHAVN POWER SOLUTIONS A/S

-LEVERANDØR TIL DET MARITIME

STOR ERFARING FRA DEN MARITIME SEKTOR

Vi kan levere stort set alle typer af marineløsninger, fra enkeltkomponenter til komplette marineanlæg og fra standardprodukter til skræddersyede specialløsninger.

Inden for vores portfolio til maritime formål dækker vi hele spektret af produkter og ydelser til alle typer af skibe fra mindre kuttere til supertankere.

Vores power løsninger er designet til at opfylde de stigende krav til ydeevne, effektivitet og grønne teknologier i den maritime sektor. Hvad enten det drejer sig om dieselmotorer, nødstrømsanlæg, generatoranlæg eller komplette fremdrivningspakker til det maritime segment – er kendetegnet ved en altid høj kvalitet. Vi tilbyder også grønne løsninger i form af metanolmotorer eller metanolbaserede generatoranlæg.

Vores viden bygger på en mangeårig erfaring som leverandør af applikationer baseret på dieselmotorer, generator- og nødstrømsanlæg til den maritime sektor.

Nordhavn Power Solutions stræber efter altid at være en stærk og pålidelig partner for vores kunder, og vi er altid klar til at hjælpe med at finde den bedst mulige løsning til deres specifikke formål. Kontakt os i dag for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med at opfylde dine marinebehov.

75 ÅR MED DET MARITIME 

Siden 1944 har vi specialiseret os med løsninger til marine – hvor både generatoranlæg til skibe og dieselmotorer til både er en af vores kernekompetencer.

Vi har hjulpet mange både små og store skibe med at få skræddersyet den rigtige marineløsning til deres behov, og du kan læse mere om de kunder, vi har serviceret over årene ved at klikke her.

SERVICE OG SUPPORT

Uanset hvor du befinder dig i verden og uanset tidspunktet sidder vi altid klar til at hjælpe dig. Vores serviceteknikere kan tage ud og reparere og servicere alt fra dieselmotor til gear til generatoranlæg.

Marine

KLASSECERTIFIKATER TIL MARINELØSNINGER

Til mange marineanlæg og generatoranlæg kræves klassecertifikater, og denne proces håndterer vi og tilbyder klassering i henhold til de krav, som det pågældende klasseselskab stiller.

Har du spørgsmål til
vores løsninger og udstyr?

Lad os hjælpe dig med den rigtige power løsning!

GÅ IKKE GLIP AF NOGET

Vær den første til at modtage sidste nyt fra Nordhavn Power Solutions A/S

Vi spammer ikke - vi sender ca. 4 mails om året!
Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.