6 FREMDRIFTSMOTORPAKKER TIL WORLD MARINE OFFSHORE

Nordhavn Power Solutions har i løbet af 2013/2014 leveret 6 stk. fremdriftsmotorpakker til rederiet World Marine Offshore via West Marine A/S i Esbjerg.

De første 4 leveringer til Wind server 25 skibene bestod af 4 stk. Scania DI13 motorer, som skulle tilsluttes gearløsning med Twin in-single out på skruetøj med variabel pitch.

World Marine Offshore nordhavn power solutions a/s

De 2 sidste leverancer til Windserver 30 skibene bestod af 4 stk. Scania DI16 motorer, som skulle tilsluttes gearløsning med Twin in-single out på skruetøj med variabel pitch.

Løsningen med 2 motorer på samme gear i forbindelse med skruetøj med variabel pitch har resulteret i store besparelser på brændstofforbruget og giver samtidig optimal driftssikkerhed, da skibene kan drifte uden problemer på én motor pr. gear.

Når skibene er i service i vindmølleparkerne, er der ikke brug for den fulde effekt, og man har derfor mulighed for at drifte på én motor pr. gear.

Dette, sammenholdt med Scania-motorens unikke brændstoføkonomi ved både maks. og mellemlast, giver optimal brændstoføkonomi på skibene.

Se en nærmere beskrivelse af skibene her