NYE KRÆFTER TIL GAMMELT SKIB: UDSKIFTNING PÅ FYLLA

Skonnerten Fylla manglede nye kræfter i motorrummet. De valgte Nordhavn Power Solutions som leverandør og installatør af en helt ny, komplet fremdrivningspakke (Scania DI13 motor (294 kW) med SCR-system, gear og propelanlæg) på det gamle træskib Fylla.

Skipper på lejrskoleskibet Fylla, Mark “Bacon” Ambech, endte med at pege på Nordhavn Power Solutions, da Nordhavn Power Solutions ifølge ham kunne levere den bedste samlede løsning.

Vi fik installeret en komplet fremdrivningspakke af Nordhavn Power Solutions. Det var en særlig situation at finde og få installeret en moderne løsning, så det passer til vores gamle træskib.

Vi valgte Nordhavn Power Solutions, da de kunne levere den bedste samlede løsning, og deres løsningsmodel hjælper med at nedbringe vores udledning af NOx. Her fik vi både propel, gear, motor og meget andet installeret på skonnerten Fylla.

Vi har været glade for hele processen, og vi er fortsat glade for den fremdrivningspakke, som Nordhavn Power Solutions har leveret,” siger skipper Mark “Bacon” Ambech.

Skonnerten Fylla havde sin jomfrurejse i 1922, hvilket betyder, at skibet kan fejre 100-års jubilæum til sommer. De nye kræfter i motorrummet skal nu for anden sommer i træk give glade skoleklasser en god oplevelse ombord på skibet.

skonnerten fylla

DON´T MISS OUR NEWS

Be the first to receive latest news from Nordhavn Power Solutions A/S

We do not spam - we send approx. 4 emails a year!
Read our privacy policy.